Izvor:
29.11.2018 u 17:03
0

ZBOG SRBIJE SMO PUKLI NA MUNDIJALU: Selektor Švajcarske za ispadanje krivi Albance u timu!

Selektor fudbalske reprezentacije Švajcarske Vladimir Petković se i dalje osvrće na Srbiju i meč koji je njogv tim na Mundijalu u Rusiji slavio sa 2:1.

Petković tvrdi da je za njegov tim godina na izmaku u suštini bila pozitivna, ne može da izbaci iz glave da bi bila još bolja da se Švajcarci nisu susreli sa "orlovima" u grupnoj fazi Mundijala, uprkos tome što su trijumfovali.

– Bila je ovo dobra godina, ako izuzmemo razne kontroverze tokom Mundijala i eliminaciju u osmini finala od Švedske. Pre svega, tu mislim na veliku cenu koju smo platili zbog grešaka u meču protiv Srbije. U toj utakmici smo morali da budemo smireniji jer nas je na kraju koštala mnogo mentalne energije zbog čijeg nedostatka smo eliminisani ranije nego što smo morali, jasan je selektor rođen u Sarajevu.

Jasno je da je Petković indirektno mislio na Švajcarce albanskog porekla Granita Džaku i Džerdana Šaćirija zbog mešanja politike u sport i pokazivanja dvoglavog orla posle svakog gola. Da je to izostalo, možda bi pala i Švedska.

– Znao sam da Šveđani nisu autsajderi, znao sam da vrede. Bili smo u nepovoljnom položaju u toj utakmici i nismo mogli da nađemo snagu da nešto promenimo. Probudili smo se tek u poslednjih deset minuta, ali tada je bilo kasno – zaključio je Petković.

Izvor:Kurir
Foto: Twitter/printscreen/@MirrorFootball

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter