Izvor:
11.11.2018 u 16:52
0

NEMANJA MATIĆ OSTAO DOSLEDAN: Srbin ni u derbiju Mančestera nije prihvatio da nosi mak na grudima (FOTO)

Srpski reprezentativac iz Mančester junajteda Nemanja Matić i danas je na megdan gradskom rivalu Sitiju izašao bez cveta maka na dresu.

Matić je ostao dosledan, jer je prethodno odbio da nosi isti simbol pre nedelju dana na utakmici protiv Bornmuta, zbog čega se u Engleskoj, a i šire, digla velika bura.

Cvet maka je simbol stradanja britanskih vojnika, što je Matić objasnio objavom na Instagramu:

– Potpuno razumem zašto ljudi nose cvet maka i poštujem svačije pravo da to uradi. Međutim, imam i potpuno razumevanje za svakoga ko je u konfliktima izgubio nekog dragog. Treba da znate da mene to podseća na napad koji sam lično osetio dok sam bio mladi, uplašeni 12-godišnji dečak u Vrelu, dok su moju Srbiju razarale bombe 1999. godine".

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter