Izvor:
06.11.2018 u 21:38
0

TRENER CRVENE ZVEZDE VLADAN MILOJEVIĆ: Za ovo se živi!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević istorijsku pobedu protiv Liverpula u Ligi šampiona 2:0 posvetio je navijačima, Beogradu i Srbiji.

– Za ovo se igra, za ovo se živi, ovo je za našu zemlju, grad, zvezdaše u regionu. Mislim da smo stvarno odigrali kvalitetnu utakmici. Znali smo protiv kakvig rivala igramo i bez obzira na pobedu siguran sam da će se Liverpul boriti za titulu – rekao je Milojević na konferenciji za medije.

On je dodao da su momci taktički dobro parirali, uz mali pad u nastavku, ali je to posle izmena Jirgena Klopa možda bilo i očekivano.

– U tim trenucima ličilo je na utakmicu u Liverpulu, ali odigrali su momci srcem i ostvarili veliku pobedu, prvu za našu zemlju u Ligi šampiona. Uživaćemo večeras, a sutra se okrećemo narednim obavezama – rekao je.

Prema njegovim rečima ova pobeda mu je de fakto najveća u karijeri, ali da ne gleda tako i da bi voleo da bude većih.

*- Svaka pobeda je draga. Teška nam je grupa, tri fenomnalna protivnika, ovo je za nas veliko iskustvo, imam jednog ili dvojicu igrača koji su igrali LŠ. Velika je razlika u odnosu na Ligu Evrope. Ali, ovo je prvi korak da vratimo Zvezdu tamo gde zaslužuje da bude. Mnogo nam ovo znači, da učimo i napredujemo – rnaglasio je Milojević.

Na pitanje gde u istoriji može da se smesti ova pobeda rekao je:

"Teško pitanje za mene, istorija ima problem sa dalekovidošću. Videćemo kad prođe neko vreme gde će biti smeštena u istoriji".

Milojević po običaju nije hteo da izdvaja pojedince, ali je ipak prokomentarisao učinak dvostrukog strelca Milana Pavkova i Dušana Jovančića.

– Drago mi je zbog Milana. Igrač je koji vredno radi, pokazao je kako se ponaša pravi sportista. Lično znam, otkriću vam jednom tajnu. Ali, Bog uvek da ono što zaslužujete i vrati se pošten rad. Isto važi i za Jovancića, njih dvojica su najtiše došli, ali ništa nije slučajno – zaključio je Milojević.

Izvor:Tanjug
Foto: Twitter/printscreen/crvenazvezdafk

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter