Izvor:
27.10.2018 u 17:02
0

NOVA BRUKA PARTIZANA: Nemoćni crno-beli tonu sve dublje! Napredak utišao Humsku i odneo bod! (VIDEO)

Fudbaleri Partizana drugi su put uzastopno osvojili samo bod u Superligi Srbije, pošto su u meču 13. kola na stadionu u Humskoj remizirali sa kruševačkim Napretkom 1:1 (1:0).

Izabranici trenera Zorana Mirkovića su ofanzivno ušli u meč, kontrolisali su igru, već u 12. munutu crno-beli stižu do vođstva. Rikardo Gomeš je prošao po levoj strani i proigrao u kaznenom prostoru Marka Jankovića, koji je odmah proigrao Nemanju Nikolića je zatresao mrežu Napretka.

Diktirali su tempo domaći do kraja prvog poluvremena, iako je izgledalo da su se zadovoljili jednim golom, pošto je utakmica ušla u mirniji tok.

U drugom poluvrenu su fudbaleri Partizana imali nekoliko sjajnih prilika koje nisu realizovali, a onda je stigla kazna. Aleksa Vukanović je petom savladao Stojkovića u 62. minutu.

Od 73. minuta crno-beli su igrali sa igračem manje, pošto je Đerlek zaradio crveni karton. Pokušavali su crno-beli, ali nije bilo rešenja u napadu.

Kurir
Foto: Twitter/ЈаСамДеоПартизана

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter