Izvor:
12.10.2018 u 08:06
0

Mitrović: Zaslužena pobeda, i u Rumuniju po tri boda!

Najbolji strelac fudbalske reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović izjavio je da je pobeda protiv Crne Gore u Podgorici 2:0 zaslužena i najavio trijumf protiv Rumuna u Bukureštu.

"Mislim da je moglo i ubedljivije jer smo imali šanse za treći gol. Uglavnom, odigrali smo dobro i zasluženo pobedili", rekao je strelac oba gola za Srbiju, ukupno četiri u Ligi nacija.

Golgeter Fulama ističe da sada treba pokušati osvojiti sva tri boda u Rumuniji, koji bi mogli da budu presudni za prvo mesto u grupi.

"Pokazali smo i u Beogradu da smo kvalitetniji tim od Rumunije, a oni su kaznili neke naše greške i izborili 2:2. Verujem da ćemo u ovoj drugoj utakmici da odigramo bolje i da nećemo praviti kikseve", poručio je Mitrović.

tanjug.rs
Foto: fss.rs

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter