Izvor:
08.09.2018 u 14:31
0

SVI FUDBALERI ARGENTINE ODBILI DA NOSE DESETKU: Gaučosi neće da obuku Leov dres sa brojem 10!

Svi fudbaleri Argentine odbili da nose "desetku"…

Svi fudbaleri Argentine odbili su da nose dres sa brojem 10 u prijateljskim utakmicama protiv Gvatemale i Kolumbije. To su uradili u čast Lea Mesija, igrača Barselone koji se posle Svetskog prvenstva u Rusiji privremeno povukao iz reprezentacije.

"Gaučosi" su doživeli debakl na Mundijalu, a javnost i mediji su Lea Mesija označili kao glavnog krivca.

Dres sa brojem 10 je uvek bio u upotrebi. Ne razumem zašto sada nije. Nisam ni znao da ga niko neće nositi. U svim prijateljskim mečevima bio je korišćen. Sada neće. Ako se Leo vrati, normalno je da će mu pripasti i "desetka" i kapitenska traka, oko toga nema sumnje. Ali ako on nije tu, zašto neko drugi ne bi poneo taj dres – zapitao se golman Argentine Serhio Romero, čuvar mreže koji je propustio Svetsko prvenstvo zbog povrede.

Kurir.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter