Izvor:
27.08.2016 u 02:14
0

ITALIJANI MORAJU DA SE ISPRSE: Katai prelazi u ATALANTU?

Kapiten Crvene zvezde Aleksandar Katai na korak je od prelaska u italijanskog prvoligaša Atalantu, rečeno je Tanjugu u klubu Crvena zvezda.

Prvak Srbije od člana Serije A traži tri miliona evra za obeštećenje, Italijani bi malo da spuste cenu, ali dogovor dve strane je veoma blizu.

Klub iz Bergama obnovio je interesovanje za Zvezdinu "desetku" sa početka leta i transfer je u završnoj fazi.

Katai je prošle sezone bio prvi strelac Superlige Srbije sa 21 golom, a i na početku ove je pružao odlične partije u Evropi i na domaćoj sceni.

Njemu je ugovor sa Crvenom zvezdom isticao leta 2017. godine, pa je klub bio prinuđen da ga sada proda i zaradi na njegovom transferu.

Tanjug
Foto: Twitter/transfers_2016

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter