TUCAM JE SVE ŽEŠĆE: K***c pulsira, presijava se, ponovo ga guram, malo po malo, širim joj p*****u!

Jelena uzima glavić u usta, rukom drka moj kurac. Vino čini svoje. Vidim da zatvara oči, stenje dok ga uvlači u usne, nabija svoju glavu na moj kurac. Uspeva da uzme manje od pola. Puštam je još malo da ga dudla i pokušava da ga što više primi, a onda se povlačim unazad, vadim ga iz njenih usta. 
Ona podiže glavu, hvatam je za vrat i lagano spuštam na krevet. Hvatam je za ivice gaćica i svlačim ih nadole, otkrivajući golu glatku pičkicu. Sa velikim klitom, mokru, skroz mokru. 
Povlači se na krevetu, ja prilazim, podižem joj desnu nogu i naslanjam svoj jezik na njenu pričkicu, prvo na klit, pa onda malo po malo, spuštam niz usmine. 
Osećam njene sokove na usnama, guram jezik u pičkicu, nabijam ga sve više. Ona stenje, zabacuje glavu. Osećam kako joj usmine pulsiraju u dodiru sa mojim usnama. Provlačim jezik ponovo između usmina, vraćam se na klitoris. 
Uspravljam se, ona leži na krevetu, podiže noge. Ja klečim na krevetu pored nje, kurac mi je u punoj snazi, veliki, debeo i tvrd. Gleda me. "Šta je još ostalo da si želeo da saznaš? Boju gaćica si saznao, ukus moje mačkice si saznao. Da li sam mazna kad sam gola?"
"Veoma si mazna kad si gola. Ostaje mi da saznam omiljenu pozu i ... kako izgledaš dok doživljavaš orgazam!" Okrećem se, tražim torbu da izvadim kondome.
"Marko, jebi me bez kondoma. Imam spiralu, a ako nisi imao neku sumnjivu partnerku, jebi me golog kurca. Želim da ga osetim - takvog kakav jeste!"
Prilazim, držim kurac u ruci, naslanjam glavić na njenu pičkicu. Vrelina me stresa. Malo po malo, potiskujem kurac u nju. Širim joj pičkicu. 
Slušam je kako stenje, grize usnu. Rukama drži svoje noge ispod kolena, šireći ih što više. Glavić ulazi. Veoma je tesna, iako je rodila dvoje, razmišljam. Zastajem. Smiruje dah, ja ponovo upinjem. 
Iz njene pičkice sokovi cure, klize niz njenu guzu na krevet. Sva je mokra, sva je zategnuta mojim kurcem. Lagano, klizam unutra i dalje. Još malo, pa još malo. Pa onda zastanem, pa izvučem.
Kurac pulsira, presijava se. Ponovo ga guram, malo po malo ,širim joj pičkicu. Dodirujem klit, narastao je, tvrd.. Vreo. 
Hvatam je za bokove i ulazim i dalje. Malo po malo. Sve sam više u njoj. Stenje. Nastavljam.. nabijam se.. 
Osećam na glaviću dodir njene materice. Ona otvara oči, grč oko moga kurca. Povlači jako noge i - svršava. Drhti. Trese se. Zinula je, ubrzano diše, ali ne ispušta glas. Žmuri. Zabacuje glavu. Ja koristim priliku i nabijam se još malo. Još samo malo. Toliko je ostalo. 

Jelena kreće da trza nogama. Orgazam je ludački pogodio, sva se trese. I dalje ne pušta ni glasa. 
Gledam je. Još jedan odgovor - kako izgleda tokom orgazma - otkriven.
Polako, izvlačim kurac iz njene pičkice, čim je prestala da se grči. Orgazam je završen, možemo da se tucamo, pomišljam u sebi.
Guram ga ponovo u nju. Sada bez zastajanja, do kraja. Ponovo osećam grlić na glaviću. Izvlačim, pa ponovo nabijam. Ubrzavam. 
Sviđa mi se. 
Vino me radi. Kao i uvek. 
Zato mi žena ne daje da ga pijem, ako je planirala da je tucam. 
Vino - me tera u zaborav. 
Zaboravljam - kako da svršim.
I onda imamo maratonske jebačine. Brutalne.
Jelena, to sam zaboravio da ti kažem. Ali - otkrićeš. Možda na teži način, ali ćeš svakako saznati. 

Hvatam ritam. Jebem je, nabijam se, vadim ga. Šljapka. Curi iz nje. Vrelina njene pičkice na mom kurcu je predivan osećaj. Spuštam se svojim gornjim delom tela na nju, ležem preko nje. Naslanjam svoje grudi na njene. Ona pušta noge, grli ih oko mog struka, a ruke podiže iznad glave. 
Hvatam joj ruke, obe, svojom jednom rukom i pritiskam je na krevet.
"Sad nemaš gde da mi pobegneš". 
Otvara oči. "Da li ti izgledam kao neko ko je mislio da bilo gde beži? Samo mi daj tvoju tvrdu kurčinu, nisam imala pojma da to može biti tako dobro!"
Tucam je sve žešće. Nabijam ga, stežem joj ruke. Skoro pa je silujem. Ali ona uživa, to onda nije ni blizu silovanju. Raspliće noge sa mog struka i kreće da ih pomera u ritmu mog nabijanja. Sve brže diše. Čini mi se.. Da.. Još jedan.. Sada.. sa vriskom.. "To.. Nabij mi ga.. jako.. jebi.. još..." Ja ne prestajem da joj nabijam tvrdi kurac, istim ritmom.
Usporavam, ona se smiruje, otvara oči. Gleda me.
"Omiljena poza mi je - otpozadi. Jebi me kao kučku!"
Gledam i ne verujem da čujem te reči od nje. Podižem se, izvlačim kurac iz nje. Sav je balav od njenih sokova. Ispod nje ostaje mokra posteljina. Prilazi, ljubi me u usta, strasno. Rukom hvata mokru kitu i steže.
Spušta usne, uzima glavić u usta, uvlači ga u usta nekoliko puta i podiže se. 
Namešta se, postavlja se četvoronoške, izbacuje predivnu guzu, Provlači ruke između nogu, ramenima se oslanja o krevet Obe ruke je provukla između svojih nogu, raširila latice svoje prelepe pičkice i otvorila je za mene. 
Prilazim, naslanjam glavić na otvor. Spuštam ruke na oble bokove. Stežem je. Glavić uklizava. Osećam kako iz nje curi. Jako je napaljena. Stiskam bokove, nabijam se malo po malo, bez zastajanja. Sve dublje sam u njoj. Navlačim je na kitu, guram ga koliko god mogu. Osećam dodir njenih usmina na obrijanim jajima. To je to. Sad me ima celog. Moja je. Osećam na glaviću njen otvor materice. To mi je omiljeni osećaj pri dubokom prodiranju. Oduševljen, sa osmehom, izvačim kurac, skoro ceo. Ponovo ga nabijam, do kraja. Sve žešće. Sve jače. Tucam je - divlje. Životinjski divlje. Pseće. Baš kako se i zove poza. Doggy style. 
Stiskam joj bokove. Njena ruka je na klitu. Trlja jako, šamara ga. Osećam njene dodire na jajima, svaki put kad se nabijem do kraja. 
Prelep osećaj. Do sada bih verovatno svršio dva puta, toliko mi je lepo sa njom. Ali - konačno, stižem i ja do orgazma. 
Nabijam kurac, ispaljujem spermu pravo u njenu matericu. Trzaj. Osetila je to. Ja se ponovo trzam. Novi mlaz. Ponovo trzaj sa njene strane. Još jedan . I još jedan. 
Osećam stisak njene pičkice oko moga kurca. Sada ga ja vadim, pa ponovo nabijam. Stisak se pojačava. Ne stajem.  Svršavamo istovremeno. Cedi sve iz mog kurca, prazni mi jaja. Ja punim njenu pičkicu.
Tek sad vidim da je gurnula glavu na jastuk i da vrišti. Čuje se prigušeno vrištanje. 
Prestaje da se grči. Izvlačim kurac, još uvek tvrd. Ležem na krevet pored nje. Uzima moju kitu u usta, oblizuje ga, kupi sa njega moju spermu i svoje sokove. Podiže se i leže na moje rame. 
"Ostaću noćas kod tebe, da prespavam. "
 

 

Klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Pratite nas na društvenim mrežama

Preporučene vestiPodeli novost