goli-zivot-logo-300-150Ekskluzivne ispovesti iz zone sumraka koja, nažalost, još uvek određuje naš život. Priče o opstanku, borbi, sukobima, pobedama. U ovoj emisiji Milomir Marić, autor emisije svojim sagovornicima, bez cenzure omogućava da javnosti kažu ono, o čemu pred mnogima mora da se ćuti. Gledaoci Hepi televizije ovde mogu da čuju ispovesti iz porodica, zatvora, tajnih službi, o nečemu, o čemu nisu ni sanjali da postoji na našim prostorima.

Otvorene, iskrene priče, koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

goli-zivot-milomir-maric-happy-tv
Datum kreiranja 17 april 2014
Milošević i Tuđman su mislili da sam potpuno lud

Četvrtak, 17. april u 20:50

Senzacionalna ispovest bivšeg jugoslovenskog premijera Milana Panića o tome kako su Amerikanci rušili njega, a pomagali Slobodana Miloševića, jer su znali da će on slomljen dati na kraju i ono što od njega nisu tražili.
 
Datum kreiranja 11 april 2014
Nemam čega da se stidim

Subota, 12. aprli u 20:50

Jedan od naših najvećih tajnih agenata u istoriji, Božidar Spasić, prvi put govori ono što je decenijama hteo da sakrije.
 
Datum kreiranja 10 april 2014
Krugovi smrti braće Šaranović

Četvrtak, 10. april u 20:50

Senzacionalna ispovest Nenada Breze, tajnog agenta ko zna kad ubačenog u kandže srpske, balkanske i evropske mafije. Kako su počeli krugovi smrti između braće Šaranović, svojevremeno Arkanovih uzora u Državnoj bezbednosti, i Arkanovih naslednika oko Luke Bojovića, što je rezultiralo nedavnim ubistvom Radeta Rakonjca u Beogradu.
 
Datum kreiranja 04 april 2014
Gradimir Kostić

Subota, 5. april u 20:50

Nesvakidašnja ispovest Gradimira Kostića koji se posle pola veka belosvetskih avantura, pre nekoliko meseci, vratio u Srbiju.
 
Datum kreiranja 03 april 2014
Najjači u Srbiji

Četvrtak, 3. april u 20:50

Da li u Srbiji još važi narodna poslovica da um caruje, a snaga klade valja, odgovaraju najjači čovek Srbije - Rade Savić, koji je postao svetski rekorder u dizanju tegova, i Branko Pejčić, decenijama naš najjači čovek u Evropi, koji je posle avantura u Švedskoj, gde je bio telohranitelj legendarnog i pokojnog Jokse, sada prinuđen da se, pred raznim tajnim službama, krije po srpskim manastirima, preobučen u monaha.
 

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Happytv.tv. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Happytv.tv zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Happytv.tv nije dužan da obriše sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Sigurnosni kod
Osveži

Frekvencije

daljinacHappy TV možete gledati u celoj zemlji, ali i preko kablovskih operatera. Frekvencije na kojima možete pratiti program! Molimo vas da ukoliko primetite bilo kakve smetnje u tonu, slici ili vam naš kanal u potpunosti nestaje, da nam javite na 011/377-81-58 ili 011/377-82-33.