cirilica-logo-300-150Ćirilica razotkriva srpsku prošlost zbog koje smo, kako kažu, ostali bez budućnosti. Ono što ne objavljuju ni skandalozni tabloidi može se čuti u ovojj emisiji na Hepi televiziji.. Skrivena pozadina dogadjaja o kojima se najviše priča, a najmanje zna. Autor emisiije spaja nespojivo, na granici gde prestaju politička propaganda i lažna obećanja a počinje stvarnost. U emisiji
"Ćirilica" političari nastupaju kao obični ljudi, bez cenzure i fraza.

Kultna emisija, ogrnuta aktuelnim tema iz sveta politike i kulture, sa zanimljivim gostima i ekskluzivnim intervijuima, što je čini godinama najgledanijom u Srbiji u svojoj kategoriji. Opušteno, bez tenzije, autor emisije Milomir Marić, gotovo da se poigrava ozbiljnim temama, približava ih narodu, rešava u hodu i čini da se zapitaju: kako će posle iznetog u emisiji preživeti oni koji su pokkušali da rade mimo države i sistema, a ko će – biti obrukan?

cirilica-milomir-maric-happy-tv
Datum kreiranja 21 jul 2014
Zdrav život

Ponedeljak, 21. jul u 20:50

Kao društvo, sve smo bolesniji, a prema zvaničnim podacima, na listi smrtnosti smo prvi, kada je reč o kardiološkim bolestima.
 
Datum kreiranja 14 jul 2014
Ko se vraća u Srbiju?

Ponedeljak, 14. jul u 20:50

Zaglupljena, opljačkana i ojađena Srbija ne odgovara samo domaćim političarima nego i - međunarodnoj zajednici. Bogata Srbija treba samo narodu i zato ona postoji samo u snovima.
 
Datum kreiranja 07 jul 2014
Beograđanke

Ponedeljak, 7. jul u 20:50

Decenijama tumaramo prema Zapadu i zaklinjemo se da nas niko neće odvojiti od Rusa, sanjajući da ćemo ponovo odigrati veliku ulogu kao u vreme druga Tita, kad smo bili mezimče Hladnog rata i most između Istoka i Zapada.O tome govore: Jelena Milić, koja se jedina u Srbiji javno zalaže za NATO pakt, Igor Marojević, pisac romana "B
 
Datum kreiranja 30 jun 2014
Srbija u dužničkom ropstvu!

Ponedeljak, 30. jun u 20:50

Prvo nas je upropastila Komiterna, a posle Vašingterna, o kojoj je dr Zoran Petrović Piroćanac objavio knjigu u kojoj razobličava poguban uticaj u Srbiji Dece komunizma, koja danas rade po nalogu Vašingtona i Brisela, dok su nam njihovi očevi zagorčavali život po direktivama iz Moskve.
 
Datum kreiranja 23 jun 2014
Masonerija u Srbiji

Ponedeljak, 23. jun u 20:50

Izložba „Masonerija u Srbiji“ u Etnografskom muzeju konačno je skinula sve tabue o tajnoj zavereničkoj organizaciji koja je stvorila i dozvolila uništenje Srbije, prepustivši je komadanju međunarodne zajednice i nesposobnih srpskih političara, koji nisu bili na visini istorijskog trenutka, posle rušenja Berlinskog zida i pobede Novog svetskog poretka.
 

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Happytv.tv. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Happytv.tv zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Happytv.tv nije dužan da obriše sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Sigurnosni kod
Osveži

prati-nas-1
telefon-za-pomoc1

Frekvencije

daljinacHappy TV možete gledati u celoj zemlji, ali i preko kablovskih operatera. Frekvencije na kojima možete pratiti program! Molimo vas da ukoliko primetite bilo kakve smetnje u tonu, slici ili vam naš kanal u potpunosti nestaje, da nam javite na 011/377-81-58 ili 011/377-82-33.