Datum kreiranja 21 decembar 2012
Lukresija ima želju da se podmladi, i doktor to može da uradi. Iako je operacija opasna, Lukresija ne odustaje od svoje želje.
 
Satur dolazi u krčmu i zatiče teško povređenog Siprija. Sipri u početku ništa nije pričao, a onda kada ga je Satur odveo u sobu, ispričao mu je celu istinu o Katalini.
 
Komesar prima doktora koji će operisati Lukresiju, i dogovara odloganje operacije, tako što doktoru lomi ruku.
 
Sipri u svom tom bolu nalazi snagu da ustane, uzme nož i krene da se osveti onom ko mu je uradio sva ta zlodela, čuvaru. On odlazi do mesta gde su čuvari, i u trenutku kad je trebao da ubode čuvara nožem, odnekud se Satur pojavljuje i sprečava ga.

Čuvar su sad opkolili njih dvojicu i krenuli da ih tuku. Katalina dotrčava u plaču i moli ih da prestanu, ali čuvari uzimaju i nju i svo troje odvode u neku štalu. Crveni orao dolazi, ubija sve čuvare i spasava ih sve.

Satur i Crveni orao dolaze do mesta gde je živi pesak, da još jednom pokuša ju da pronađu nešto. Crveni orao zaranja, ali se predugo zadržava. Satur povlači konja i vadi Crvenog orla, koji konačno nalazi ključ od stare kule.
 
Tamo nalaze papir na kome piše zašto su Gonsalo i njegova mjka bili tamo, i da je Agusto u stvari bio izdajnik.
 
Nakon toga, Satur i Crveni orao odlaze u selo, u potrazi za još nekim odgovorima. Nailaze na stravičnu sliku, svi u selu su mrtv
i.
Satur i Crveni orao na posletku shvataju ko je ubica. Voda je otrovana.

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Happytv.tv. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Happytv.tv zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Happytv.tv nije dužan da obriše sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Sigurnosni kod
Osveži

prati-nas-1
telefon-za-pomoc1

Frekvencije

daljinacHappy TV možete gledati u celoj zemlji, ali i preko kablovskih operatera. Frekvencije na kojima možete pratiti program! Molimo vas da ukoliko primetite bilo kakve smetnje u tonu, slici ili vam naš kanal u potpunosti nestaje, da nam javite na 011/377-81-58 ili 011/377-82-33.