Datum kreiranja 28 jun 2013 Kategorija: Goli život

Subota, 29. jun u 21:00 samo na srećnoj televiziji
- Tita brat Slavko iz Kumrovca nikad nije priznao za brata, a njegova tetka je vrisnula i pitala ga:ko je zapravo on, jer njen Josip nije imao prst koji mu je odsekla mašina, dok je Tito imao sve prste na rukama – kaže Savka Čolić, šef Titovog personala u Belom dvoru.

Njen muž, Boško, zauvek je izbrisan iz istorije pošto je optužen da je kao telohranitelj po nalogu Rusa, trebalo da ubije Tita. Pre toga, Tito nikud nije išao bez njega, Boško mu je čuvao leđa na svakoj istorijskoj fotografiji, sa Čerčilom i Staljinom.

Ostao je u životu, posle 20 godina robije, zato što Rankovićevim udbašima nikad nije odao da je Tita usred rata u Vatikanu, pratio i kod Rimskog pape.

- Jovanka je došla sa 20 devojaka u Beli dvor i poslala sam je u kuhinju da pere sudove – seća se Savka Čolić. – Priznala mi je kad je prvi put bila sa Titom, sa opravdanjem: da nije ona, bila bi neka druga.

Njena baba bila je besna, jer je Tito bio tri puta stariji od nje i govorila je da se mogla mnogo bolje udati.

Njen momak, tada je bio na školovanju u Rusiji.

Dodaj komentar

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Happytv.tv. Molimo korisnike da se suzdrže od vređanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Happytv.tv zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Happytv.tv nije dužan da obriše sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim verskim, moralnim i drugim načelima i uverenjima.

Sigurnosni kod
Osveži

prati-nas-1
telefon-za-pomoc1

Frekvencije

daljinacHappy TV možete gledati u celoj zemlji, ali i preko kablovskih operatera. Frekvencije na kojima možete pratiti program! Molimo vas da ukoliko primetite bilo kakve smetnje u tonu, slici ili vam naš kanal u potpunosti nestaje, da nam javite na 011/377-81-58 ili 011/377-82-33.