Datum kreiranja 17 april 2014 Kategorija: Goli život
Milošević i Tuđman su mislili da sam potpuno lud

Četvrtak, 17. april u 20:50

Senzacionalna ispovest bivšeg jugoslovenskog premijera Milana Panića o tome kako su Amerikanci rušili njega, a pomagali Slobodana Miloševića, jer su znali da će on slomljen dati na kraju i ono što od njega nisu tražili.
 
Datum kreiranja 11 april 2014 Kategorija: Goli život
Nemam čega da se stidim

Subota, 12. aprli u 20:50

Jedan od naših najvećih tajnih agenata u istoriji, Božidar Spasić, prvi put govori ono što je decenijama hteo da sakrije.
 
Datum kreiranja 10 april 2014 Kategorija: Goli život
Krugovi smrti braće Šaranović

Četvrtak, 10. april u 20:50

Senzacionalna ispovest Nenada Breze, tajnog agenta ko zna kad ubačenog u kandže srpske, balkanske i evropske mafije. Kako su počeli krugovi smrti između braće Šaranović, svojevremeno Arkanovih uzora u Državnoj bezbednosti, i Arkanovih naslednika oko Luke Bojovića, što je rezultiralo nedavnim ubistvom Radeta Rakonjca u Beogradu.
 
Datum kreiranja 04 april 2014 Kategorija: Goli život
Gradimir Kostić

Subota, 5. april u 20:50

Nesvakidašnja ispovest Gradimira Kostića koji se posle pola veka belosvetskih avantura, pre nekoliko meseci, vratio u Srbiju.
 
Datum kreiranja 03 april 2014 Kategorija: Goli život
Najjači u Srbiji

Četvrtak, 3. april u 20:50

Da li u Srbiji još važi narodna poslovica da um caruje, a snaga klade valja, odgovaraju najjači čovek Srbije - Rade Savić, koji je postao svetski rekorder u dizanju tegova, i Branko Pejčić, decenijama naš najjači čovek u Evropi, koji je posle avantura u Švedskoj, gde je bio telohranitelj legendarnog i pokojnog Jokse, sada prinuđen da se, pred raznim tajnim službama, krije po srpskim manastirima, preobučen u monaha.
 

Frekvencije

daljinacHappy TV možete gledati u celoj zemlji, ali i preko kablovskih operatera. Frekvencije na kojima možete pratiti program! Molimo vas da ukoliko primetite bilo kakve smetnje u tonu, slici ili vam naš kanal u potpunosti nestaje, da nam javite na 011/377-81-58 ili 011/377-82-33.