Izvor:
06.01.2017 u 19:29
0

Da li je u pitanju UBISTVO? Dečko Džordža Majkla u policiji na ispitivanju!

Fadi Favaz, koji se zabavljao sa Džordžom Majklom, bio je na policijskom ispitivanju zbog sumnji da legendarni pevač nije preminuo prirodnom smrću.

Policija sada sumnja da je Majkl umro od predoziranja narkoticima, pa su ispitali Favaza, kao i sve koji su posetili pevačev dom tokom nedelje pre nego što je pronađeno njegovo beživotno telo 25. decembra. Kontaktirali su i paparace kako bi predali fotografije koje su napravili, ne bi li tako utvrdili ko je sve bio u blizini kuće.

Majkl je pronađen mrtav u krevetu, u svom domu u Oksfordširu, a kao uzrok smrti navodi se srčani udar.

Favaz, koji je prethodno izjavio da je te noći spavao u svom automobilu, te da je telo pronašao tek kasnije, sada je ispitan kako bi policija otkrila šta se dešavalo tokom poslednjih sati pevačevog života.

Prošle nedelje obavljena je i autopsija, koja nije uspela da jasno utvrdi zbog čega je Majkl preminuo, ali toksikološki nalazi navodno su podstakli policiju da pokrene istragu.

Favaz se sa Džordžom zabavljao od 2009, a na Tviteru je nedavno ostavio niz šokantnih poruka u kojima je tvrdio da je pevač nekoliko puta pokušao da se ubije, ali je nakon toga izjavio da je njegov nalog na ovoj društvenoj mreži bio hakovan.

Izvor:Blic.rs
Foto:Twiter/Greghoran87

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter