Izvor:
28.11.2016 u 18:35
0

IZNENADA: Preminuo poznati GLUMAC!

Legendarni glumac preminuo je u svom domu, a poznat je bio i po ulozi u čuvenoj humorističkoj seriji "Prijatelji"

Slavni američki glumac, čuvena serijska i filmska zvezda Ron Glas, preminuo je u svom domu u Los Anđelesu 25. novembra u 71. godini, potvrdili su strani mediji.

Glumac je u svojoj bogatoj karijeri imao šarolike uloge, a jedna od prepoznatljivih bila je i u legendarnoj humorističkoj seriji “Prijatelji”. Osim toga, glumio je i u serijama “Star Treck“, “CSI“, “Firefly” i drugim.

Za sada još nije poznato da li je u pitanju iznenadna smrt ili zdravstveni problemi, a od slavnog glumca su se oprostile njegove kolege i prijatelji putem Tvitera.

Podsetimo, Glas se pojavio u dve epizode kultnih “Prijatelja”, u ulozi Rosovog advokata tokom razvoda, a bio je poznat i po igranju čuvenog detektiva Rona Harisa.

Telegraf.rs
Foto: Facebook/Ron-Glass

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter