Izvor:
29.09.2016 u 03:38
0

SERBIA WONDERLAND: Novi muzički spektakl u Beogradu

Muzički i scenski spektakl Serbia Wonderland Festival koji će se održati 8. oktobra u Hangaru kod Luke Beograd, objavio je i najbolja domaća imena koja će pružiti podršku ukrajinskoj zvezdi Omniji i zajedničkim snagama zapaliti Hangar, a to su imena koja su imala priliku da uz SW godinama unazad grade svoju karijeru: Erik Iker | Ikerya Project, Zap Me Strobe, Cavin Viviano, Pessto, Divolly & Markward, Stereo Republic, Aero i Cyber.

Iz jedne od najvećih svetskih izdavačkih kuća "ARMADA" pored Omnije koji će biti glavna zvezda, Serbia Wonderland će ugostiti i domaći duo Zap Me Strobe koji je potpisao "Mirrors" za ovu izdavačku kuću. Kao što smo već navikli, Zap Me Strobe će nastupati sa dosta svoje muzike, a imaćemo prilike da premijerno čujemo neke od novih materijala koje su spremili za ovogodišnji nastup na ADE Festivalu u Holandiji.

Erik Iker važi za jednog od najpoznatijih i najboljih trance producenata i izvođača u Srbiji i regionu koji već nekoliko godina izdaje svoje trake za strane lejblove i ima podršku od ogromnih imena kao što su Paul van Dyk, Aly & Fila, Sean Tyas.

Nakon prošlogodišnje pobede na Serbia Wonderland DJ takmičenju, Pessto kreće uzlaznom putanjom. Nedavno je za DANNIC-ovu izdavačku kuću FONK Recordings izdao traku Masego, pozvan je da nastupa na Amsterdam Dance Event-u, a ima podršku velikih imena kao što su Hardwell, Afrojack, Dada Life, Fedde le Grand i mnogi drugi.

DJ pult sa mladim Pesstom, deliće Cavin Viviano koji je već duže vreme najbolji i najpoznatiji domaći predstavnik progressive house zvuka i DJ koji je već postao zaštitno lice Serbia Wonderlanda na kom nastupa od samog početka pisanja bajke.

Divolly & Markward su vrteli pored Dimitri Vegas i Like Mike-a i postigli veliki uspeh na Exit festivalu i Sea Dance-u. Sa svojom pesmom "Batucada" su postigli 49. mesto na Beatportu i podržani su od velikih imena kao što su Fedde Le Grand, DANNIC, Marcus Schossow… Oni će takođe nastupati na ADE-u pored vodećih imena scene.

Priliku da se predstave publici, imaće i još jedan miljenik domaće trance publike -Cyber,Stereo Republic koji je odlično poznat Wonderland publici zbog svojih odličnih nastupa i zbog fenomenalne energije za DJ pultom i Aero koji se svojim muzičkim ukusom u poslednje vreme sve više probija na domaćoj sceni.

Organizatori su najavili i WONDERLAND LASER SHOW koji će doprineti jedinstvenoj atmosferi noći koja će se prepričavati. Zajedno pišemo bajku!

Karte za ovaj događaj možete nabaviti po promotivnoj ceni od 890 dinara na svim prodajnim mestima Eventima i DD ticketsa, kao i u prostorijama agencije Jungle Tribe – Gospodar Jevremova 49.

Mondo.rs
Foto: Serbia Wonderland

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter