Izvor:
30.06.2016 u 03:07
0

ODLAZAK LEGENDE: Preminuo poznati glumac Bad Spenser (VIDEO)

Italijanski glumac i reditelj Bad Spenser preminuo je u 86. godini života u Rimu, prenose mediji.

Bad Spenser je rođen 1929. godine u Napulju kao Karlo Pedersoli, a poznat je po ulogama u „špageti vesternima“ i komedijama.

Ansa prenosi da je vest o smrti saopštio njegov sin, Đuzepe.

Tata je otišao mirno u 18.15. Nije patio, svi smo bili pored njega i poslednja reč mu je bila 'hvala'“ – naveo je mlađi Pedersoli za italijansku agenciju.

Poslednji pozdrav glumcu uputio je i italijanski premijer Mateo Renci: „Ćao, Bade Spenseru. Mnogo nas te je volelo“, naveo je Renci na Tviteru.

Zajedno sa Tarensom Hilom, Spenser je snimio više od 20 filmova, uglavnom komedija, koje su bile veoma popularne u Evropi.

U mladosti je bio profesionalni plivač, zatim pravnik, pa diplomata. Spenser je živeo u Italiji, pisao je pesme i knjige. Imao je troje dece.

Danas se sećamo jedne od njegovih najboljih uloga:

Izvor: RTS
Foto: Twitter/ MonikaMonikix,firstvictor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter