Izvor:
06.06.2016 u 20:07
0

NOVA SERIJA – „BENI AFET“: Nema te sile koja može da spreči LJUBAV!

"Beni Affet" dolazi na vaše male ekrane sa prostora živopisne Turske. Već je poznato da Turci najvernije umeju da prikažu ljubav, sreću, tugu i životne probleme. Iz njihove kuhinje stiže priča o ljubavi dvoje mladih i uništavanju moćne porodice.

Osman Kozan je poslovni čovek – i to jedan od najbogatijih u Ankari. On je strog i disciplina mu je najvažnija, te zato ima problema sa svojom porodicom.

Njegov najstariji sin Džunejt drži porodicu na okupu, a ujedno vodi i kompaniju. Jedino on uspeva da reaguje blago na očevu strogost.

Zaljubljuje se u Feride, dalju rođaku njegove majke. Ona oseća isto što i on, ali Osman Kozan, glava porodice, ne podržava njihovu vezu. Kako ne bi stvarala probvleme u porodici, Feride se povlači. Otac tada nalazi novu devojku za svog sina, ambicioznu, bogatu i atraktuvnu Ejlul.

Ali ona nije onakva kako se čini. Udružuje se sa Tundžom, Džunejtovim rođakom, kako bi se osvetili i uništili porodicu Kozan.

BENI AFET – svakog dana od 14 časova!

Ostanite uz Happy televiziju!

HappyTv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter