Izvor:
14.12.2019 u 13:07
0

SNIMA SE! Sloba, Mira, Legija i Čeda junaci TV serijala

U martu sledeće godine počinje snimanje serije "Porodica" čiji će junaci biti članovi porodice Milošević.

Projekat, kako pišu beogradski mediji, imaće pet nastavaka, a kao reditelj i scenarista potpisuje se Bojan Vuletić.

Ova serija će pratiti hapšenje i poslednja 72 sata života u Srbiji Slobodana Miloševića, pre nego što je isporučen Hagu.


PROČITAJTE I OVO IZ HRONIKE

TEŠKA SAOBRAĆAJNA NESREĆA KOD SREMSKE MITROVICE Sudar auta i bagera, poginuo muškarac

PROSLAVIO ROĐENDAN PA POGINUO: Aleksandr slavio do zore i ispao iz kola

PIJANI VOZAČ U "FIJATU" Dve osobe povređene!

BRUTALNE TUČE DECE U NOVOM PAZARU Snimke prodaju za 50 dinara


– Serija je trenutno u fazi priprema. "Porodica" je projekat nadahnut stvarnim ličnostima iz novije srpske istorije i u svom fokusu ima bračni par Milošević – Marković. Ova serija će se usresrediti na dane neposredno pre hapšenja bivšeg predsednika Jugoslavije, sve to dato kroz dramatizaciju istinitih događaja – saopštila je produkcijska kuća, koja radi i na snimanju serije "Tajkun".

Autori serije dobili su prava da koriste imena članova porodice, a u seriji će se pojaviti i likovi Milorada Ulemeka Legije i Čede Jovanovića, koji su bili učesnici hapšenja. Ideja je da se serija snima na autentičnim lokacijama, a kasting je još uvek u toku.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter