Izvor:
19.10.2019 u 19:21
0

OMILJENA VEŠTICA SE VRAĆA U GRAD: Specijalni doček od strane MALIŠANA! (FOTO)

Iz Diznijeve kuhinje stiže nam nastavak filma iz 2014. godine pod nazivom ,,Grdana: Gospodarica zla”.

Obožavana veštica, od strane mnogih, zaslužuje spektakularan doček koji se organizuje u bioskopima Cineplexx 4D Delta City, UŠĆE Shopping Center i BIG Beograd, u četvrtak, 17. oktobra od 18 časova.

Ne propustite dan kada će se Grdana vratiti na velika platna, u svom stilu – pompezno i raskošno. Budite maštoviti a mi ćemo vas obradovati fantastičnim poklonima. Postavka inspirisana gospodaričinim načinom života, kao i brojna iznenađenja koja smo pripremili, očekuju vas u svim bioskopima Cineplexx. Drage dame i damice, sve smo se bar jednom prepoznale u Ružici ali i Grdani. Zato vas pozivamo na događaj koji će vas oduševiti uz poklone koje su pripremili naši partneri. Budite deo najraskošnije zabave u bioskopima Cineplexx i doživite pravu bajku. Najmaštovitije mame i mališane nagradićemo besplatnim ulaznicama za Disney on ice – ,,Čarolija na ledu”. Zato dobro razmislite – jeste li Grdana ili Ružica ili možda neki vilenjak iz fima? Da li vam bolje stoje rogovi ili ipak lokne? Maskirajte se, a mi ćemo se pobrinuti da uživate u Diznijevom spektaklu uživo. Koktel dobrodošlice je neizostavan deo velike proslave u čast dolaska omiljene gospodarice, zato se vidimo 17. oktobra u svim bioskopima Cineplexx.

Mališani će moći da pogledaju sinhronizovanu 3D verziju filma od 18:30 časova, a oni malo stariji titlovanu 3D od 20 časova. Karte su u prodaji!

Izvor: srbijadanas.com
Foto: danubeogradu.com/ printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter