Izvor:
17.12.2017 u 14:42
0

POTROŠITE KALORIJE BRZO I ZABAVNO: Dobar seks menja teretanu!

Ne volite da vežbate, a želite da potrošite kalorije brzo i zabavno? Evo kako vam to može poći za rukom.

Zdrav seksualni život dobar je za vašu vezu, ali veza nije jedina stvar koja profitira. Seks i aktivnosti koje mu prethode jako su dobre za vaše zdravlje, a iako možda ne mogu u potpunosti zameniti odlazak u teretanu i bavljenje sportom, broj kalorija koji se troši nije zanemarljiv.

Ljubljenje – 68 kalorija po satu

Osim što će vas zbližiti, ljubljenje će vam oduzeti do 68 kalorija u satu ako to radite nežno. Ako ubacite malo strasti, rezultat će biti još bolji.

Skidanje – 8 kalorija

Nije puno, ali nije ni za bacanje. Za bolji rezultat uvek možete ubaciti seksi ples dok se skidate.

Masaža – 80 kalorija po satu

Računa se samo ako ste vi ti koji masirate. U drugom slučaju možete samo uživati, ali ne I gubiti kalorije, jednostavno ne bi bilo fer.

Seks – 207 kalorija po satu

Zapravo, početna cifra je 144 kalorije, ali ako dodate strastvene uzdisaje, brojka se penje. Poza u kojoj žena sedi na muškarcu odlična je za bedra i guzu, a ako želite da sagorite još više kalorija, ne smete izostaviti orgazam.

Oralni seks – 100 kalorija po satu

Izvor: Stil
Foto: Thinkstock

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter