Izvor:
25.05.2017 u 18:39
0

MUŠKARCI IMAJU OSAM RAZLIČITIH EJAKULACIJA: „Heroj iz teretane“, „Noćni rendžer“… koja je vaša?

Stvari sa erekcijom nisu tako jednostavne. Ne možete samo uzeti i upaliti dugme kad vam treba i ugasiti ga kada niste uzbuđeni. Postoje dešavanja, koje muškarci jednostavno ne mogu da kontrolišu.

Dokazano je da je erektilna disfunkcija povezana sa načinom života, konzumiranjem alkohola i cigareta, kao i nedostatkom sna. Nijedna erekcija nije ista. Muškarci se razlikuju, a samim tim i vrste erekcija, koje mogu da dožive kada se spremaju za seks.

Ovo su osam dobro poznatih vrsta erekcija sa kojima jači pol ima posla.

Jutarnje drvo

Ne dolaze sve erekcije zbog seksualnog uzbuđenja. Ovo nema smisla, ali je tačno. Pravi primer za to je jutarnje drvo. Obično nastaje nesvesno, van kontrole i može da pruži nezapamćeno zadovoljstvo. Muškarcima stvara problem prilikom odlaska u toalet na jutarnje mokrenje. Oseća se kao moćna sekvoja, koja raste i diže se iznad lišća i ostalog šumskog rastinja.

Noćni rendžer

Za razliku od Jutarnjeg drveta, Noćni rendžer je aktivan oko 3-4 sata posle ponoći. Ovo čudovište u krevetu može da vas probudi u toku sna. Osećaj je približan kao kad se u toku noći prevrnete preko daljinskog upravljača.

Nezvani gost

Ovaj tip se pojavljuje kada se najmanje nadate, kada vas seksi profesorka pozove da izađete na tablu da odgovarate, kada se zaglavite na sastanku ili razgovarate sa dobrom ribom u teretani. Nezvani gost je način na koje ti telo šalje poruku da ništa nije u tvojoj kontroli. Ovakva erekcija je kao zmija, koja se uvukla u nogavicu i tu se zaglavila, samo 75 puta gore.

Stani i dostavi

Prava erekcija. Ovaj penis je sličan brodvejskom glumcu, koji se sprema za premijeru nekog filma. Osećate se kao pas pušten sa lanca kada ugleda ženku preko puta ulice.

Oralna prezentacija

Kvalitet erekcije menja se zbog vrste seksa koji se upražnjava. Ona zna da bude vidljiva sve vreme.

Solo umetnik

Ovo u prevodu predstavlja porno erekciju ili onu vrstu čvrstine, koju muškarac može da dostigne dok sam gleda film za odrasle na lap-topu. Osećaj je kao kad vam utrne ruka, pa pokušavate da je se rešite tako što ćete je vrteti i pomerati na sve strane.

Heroj iz teretane

Sportska oprema je od takvog materijala napravljena da je udobna i omogućava neograničeno kretanje. Za razliku od farmerki, sportska oprema omogućava da krv cirkuliše i kreće se gde goće, a to obično bude ispod stomaka. Može da se javi u toku trčanja na traci, dizanju tegova ili igranja košarke zbog čega igra u odbrani predstavljala problem.

Viski penis

Ovo je neprijatelj svih erekcija. Neki muškarci misle da viski, vino ili tekila nisu problem, ali da to može da predstavlja loše spremljene paste. Sve će vam biti jasno ako zamislite prekuvanu špagete, koje pokušavate da progurate kroz ključaonicu. Ova vrste erekcije ispoljava se kao kada dobro popijete i kažete prijateljima da mogu slobodno da vas udare u glavu, jer ništa nećete osetiti. E to je taj osećaj, samo u vašim gaćama.

informer
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter