Izvor:
25.05.2017 u 19:07
0

PREVARE I LAŽI NISU NJEGOVA STVAR: Muškarac u ovom znaku je idealan za ozbiljnu vezu! (foto)

Idealan za ozbiljnu vezu.

Svaka osoba ima neku prednost koja je povezana sa njenim horoskopskim znakom, međutim, osobe rođene pod znakom Jarca su zaista najiskrenije i najpouzdanije osobe na svetu jer uvek razmišljaju za jedan korak ispred svih i ne plaše se onoga što sledi. Njihova iskrenost, samopouzdanje i vera u pravu ljubav ih čine idealnim romantičnim partnerima, ali i osobama kojima uvek možemo da verujemo.

Nisu impulsivni i kada se radi o nečemu ozbiljnom, uvek misle na svaki detalj i razumnu odluku koja ih vodi do toga da stoje iza svojih odluka. Ako je Jarac odlučio da bude sa vama, slobodno se prepustite i verujte mu.

Uradiće sve da vas zaštite. Kolko god izgledali hladno, njihov um je okupiran vama. Ponekad mogu izgledati odsutno, toliko da pomislite da ga više ne zanimateNe ustručavajte se da date srce osobi u ovom znaku, jer ako vam kažu da vas stvarno žele, ništa im drugo nije važno. Veruju u pravu ljubav i veruju da će je jednom naći. Jarac kojeg volite i koji voli vas će biti idealan partner za vas. Možda čak i najbolji! ili da postoji još neko u njegovom životu. To je naravno netačno jer su oni jednostavno takvi.

Ne ustručavajte se da date srce osobi u ovom znaku, jer ako vam kažu da vas stvarno žele, ništa im drugo nije važno. Veruju u pravu ljubav i veruju da će je jednom naći. Jarac kojeg volite i koji voli vas će biti idealan partner za vas. Možda čak i najbolji!

Afere, kratke veze, veze za jednu noć nisu njihova stvar. Oni su za prave emocije i iskrene veze. Možete im verovati i otvoriti im svoje srce, bez ikakvog straha.

Srbija danas
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter