Izvor:
28.03.2017 u 00:23
0

ISPOVEST LEKARA: Izlečio sepsu vitaminom C!

Doktor Pol Marik iz bolnice u Norfolku tretirao je 47 pacijenata obolelih od sepse injekcijama kortikosteroida i vitamina C. Svega četvoro obolelih nad kojima je isprobana terapija je preminulo, i to od posledica drugih oboljenja, prenosi portal "Sciencetimes".

Marik je prvi put primenio ovu ideju još 2015. nakon što se setio studije koja pored regularne terapije preporučuje vitamin C. Tada je pacijentkinji na samrti, u očajanju, ubrizgao eksperimentalni koktel, znajući da joj nije preostala nijedna druga opcija.

Na zaprepašćenje lekara ona se za dva dana potpuno oporavila i napustila intenzivnu negu, što ih je ohrabrilo da odmah primene neobičan lek na još dva pacijenta, sa istim ishodom.

Očekivao sam da je zateknem mrtvu kada sledećeg dana dođem na posao, ali kada sam stigao ujutro šokirao sam se – priseća se doktor Marik.

Novosti
Foto:Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter