Izvor:
25.05.2017 u 15:51
0

NAJSKUPLJI RAZVOD NA SVETU: Ruski tajkun prevario ženu, a njena osveta košta!

Natalija Potanjina, bivša supruga ruskog miljardera Vladimira Potanjina podnela je novu tužbu protiv njega u kojoj zahteva da joj isplati 849,5 milijardi rubalja, tačnije oko 15 milijardi dolara.

Naime, ona od suda zahteva da presudi da su deonice u mnogim njenovim stranim firmama, ali i u ruskoj kompaniji Norilsk Nickel i Polus Gold imovina koju je stekao u braku.

Njih dvoje su bili u braku od 1983. do 2014. godine i imaju troje dece. Ruski tajkun je 2013. godine zatražio razvod nakon što joj je priznao da je u vezi sa 15 godina mlađom koleginicom i da ima dete sa njom.

Ona je odmah nakon razvoda dobila 6,7 miliona dolara i tri parcele zemljišta u Moskvi. Deonice ruskih firmi nije mogla da dobije zato što Vladimir nije bio direktan vlasnik.

Ipak, kako tvrde stručnjaci za “Forbs“, ona po zakonu ima prava da traži polovinu dividendi tih kompanija. Natalija tvrdi da se njen bivši suprug namerno rešimo imovine stečene u braku i prepisao je na nekog drugog kako ne bi morao da joj isplati ono što traži.

Inače, Vladimir je četvrti najbogatiji čovek u Rusiji, a bogatstvo mu se procenjuje na 12 milijardi dolara. Njegova bivša supruga pak, tvrdi da ima mnogo više novca koji krije u ofšor kompanijama.

Izvor:Bulevar B92
foto:printscreen/youtube

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter