Izvor:
23.10.2016 u 14:50
0

CECA OSVOJILA BRITANSKU PRESTONICU: Poslušajte kako je zvučala ,,Kukavica“ u Londonu! (VIDEO)

Presrećna odlazim iz Londona! I vratiću se tako divnoj publici! – napisala je Ceca posle koncerta.
Ceca Ražnatović je u petak, 21. oktobra, prvi put nastupila u Londonu, gde je u hali “Troksi” održala spektakularni koncert pred velikim brojem fanova, koji su jedva dočekali da vide i slušaju omiljenu folk zvezdu.
Osim niza hitova, koje je Ceca satima pevala uglas sa svojim fanovima u srcu Velike Britanije, halom su se orile i “Kukavica”, “Idi dok si mlad”, “Beograd”, ali i pregršt pesama sa poslednjeg pevačicinog albuma.
Poslušajte kako je zvučala “Kukavica” u Londonu:

Kako smo već ranije pisali, atmosfera je bila odlična, koncert će mnogima ostati urezan u sećanju, a Cecini fanovi su i sami rekli kako im je ovo zaista bilo veče za pamćenje.

Pogledajte još neke delove koncerta:

https://youtu.be/ruvPDf1oR6o

– Presrećna odlazim iz Londona, vratiću se tako divnoj publici! Odličan smo tandem! – napisala je Ceca posle koncerta na Tviteru, a društvo u Londonu prave joj sin Veljko i sestra Lidija.

Telegraf
Video: Youtube
Kako smo već ranije pisali, atmosfera je bila odlična, koncert će mnogima ostati urezan u sećanju, a Cecini fanovi su i sami rekli kako im je ovo zaista bilo veče za pamćenje.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter