Izvor:
21.08.2019 u 14:24
0

DEMANTOVALI RAZVOD: Popularni par ipak ostaje u braku ?! (FOTO)

Publika ih obožava kao par, a njihov život prati u stopu. Ova vest će ih raznežiti.

Po izlasku iz lokala glumac je sina nosio na ramenima, u čemu je mališan uživao.

Megan Foks i Brajan Ostin Grin uhvaćeni su kako zajedno izlaze iz jednog restorana, čime su demantovali priče da se razvode.

Zanosna crnka i njen suprug ručali su s najmlađim sinom Džornijem Riverom u jednom azijskom restoranu u Kalabasasu. Po izlasku iz lokala glumac je sina nosio na ramenima, u čemu je mališan uživao.

Megan i Brajan nisu se oglašavali povodom spekulacija o njihovom potencijalnom rastanku, ali je glumac prošle godine priznao šta misli o razvodu.

Brak je težak. Mislim da je to posao za svakoga. Pojedini ljudi gledaju na razvode i razilaženje kao da je to veliko razočaranje, ali nije tako. Činjenica da je brak uopšte uspeo je pozitivna. Mi imamo troje neverovatne dece. Imali smo i imamo sjajnu vezu.

Grin, koji je trenutno angažovan na snimanju nastavka hit serije "Beverli Hils 90210", ranije je pričao da je na sve načine pokušavao da se ne upušta u vezu sa sadašnjom suprugom, ali je ona bila toliko uporna da su na kraju čak uplovili i u brak.

Izvor:Glossy
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter