Izvor:
25.07.2016 u 03:19
0

SUZDRŽAVAO SE DO SAMOG KRAJA: Brendon priznao da je u „Parovima“ moglo da bude OPASNO! (FOTO)

Branislav Radonić poznatiji kao Brendon obeležio je četvrtu sezonu rijaliti šoa "Parovi" svojim smirenim ponašanjem. On je često isticao kako je "psihološki najjači u vili", a neki su se i složili s tim s obzirom na to da je Brendon prećutao i neke njemu najteže stvari.

On se nije nervirao čak ni kada mu je Dalila Moreno polomila i pobacala svu kozmetiku.

Ne možete mi ništa – govorio je on. Kada bi bio kažnjen, otišao bi u izolaciju i ispoštovao svoje vreme. On se inače oglasio na Fejsbuku gde je napisao:

Zbog rijalitija sam trpeo i kulirao, da ne bih išao u izolaciju nisam nikoga povredio i ako sam to želeo.. . Kada bih ja nekoga hteo da unakazim to ne bi bilo u afektu vec osmišljeno, i to bi definitivno bilo opasno, stoga drago mi je da sam se držao rijaliti pravila … – napisao je on.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Brendon Branislav

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter