Izvor:
24.11.2017 u 01:05
0

MILI NA METI MANIJAKA: „Raskrvario mi je glavu ljudi, to su stvari sa kojima se ne zeza“!

U emisiji "Upoznajte Parove" večeras žestoko. Mili na tapeti manijaka zbog parfema ili navodne ženske osobe.

Voditeljka je večeras rekla kako je došao neki čovek u redakciju i rekao kako je Mili od njega uzimao neke parfeme koje nije platio.

Mili nije priznao da je to istina i da taj čovek laže.

Ja nemam ništa sa tim moj drug je njega prevario, ja da sam nešto uzeo da sam nešto uradio nisam. To je napadač koji je bio mene napao sa šravcigerom. Bila mi je cela glava krvava, ja vrlo dobro znam ko je i šta je, nemojte sa tim da se igrate– Rekao je Mili

Slavko se ubacio u priču tvrdeći kako je bio tu kada se incident desio i da to nije bilo zbog parfema već zbog toga što je Mili upropastio od tog čoveka ćerku ili sestru.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter