Izvor:
27.06.2016 u 18:53
0

UPRKOS SVEMU: Gasttozz odlučan da sa Zoricom…!

Gasttozz i Zorica su od početka veze nailazili na prepreke, pa se čak ni njihove majke nisu složile da budu zajedno. Ipak, izgleda da je Gasttozz odlučniji nego ikada da bude sa svojom devojkom pa je tako danas pričao da je voli uprkos svemu.

Uprkos svim preprekama ja i dalje hoću da budem sa njom. Imam osećaj da što nas više razdvajaju mi smo jači. Kao da je taj lanac koji nas povezuje sve jači. Niko ne može da nas razdvoji osim nas samih– rekao je Nenad.

On je takođe pričao da je Zorica dobra i kako ga u svemu podržava, a o tome koliko joj je platio bundu, pročitajte OVDE.

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter