Izvor:
27.06.2016 u 14:49
0

DA LI JE ZA SVE KRIV GASTTOZZ? Ružica i Zorica u okršaju!

U vili "Parova" sinoć su se Mladen i Dalila žestoko posvađali, a o tome pročitajte OVDE. Nakon što je prikazan Zoričin profil, počela je svađa između Nenadove bivše devojke Ružice i sadašnje Zorice.

Dukićeva se pobunila jer joj se nije svideo profil, a potom je rekla kako je Ružica u profilu prikazana kao "jadna i naivna".

Ja sam kao neka alapača koja se svađa sa svima. Ovde sam tri i po nedelje i samo sam se sa Zmajem posvađala, a stalno se grlim, ljubim i to nije prikazano. Molim vas nemojte više da mi pravite profile, moji fanovi se sada stide– rekla je Nenadova devojka.

Naravno, Ružica je ustala kako bi se odbranila, pa je sve ovo preraslo u okršaj.

To je sestra bliznakinja kada si me šutnula u stomak, brat blizanc kada me je Gasttozz gurnuo? Ovo ništa nije izmišljeno! Boli me du*e što vi svi ljubomorišete– branila se Veljkovićeva.

Da li je za sve kriv Gasttozz, pa su njih dve ljubomorne jedna na drugu- procenite sami…

HappyTv.tv
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter