Izvor:
03.12.2016 u 15:23
0

HAOS U NAJAVI: Voleli ste bivše učesnike „Parova“, ali kada vidite dve VRHUNSKE RIBE koje ulaze u petu sezonu, neće vam biti dobro! (FOTO)

Iako još nema zvaničnih informacija, a pritom rijaliti program "Snajke" je u toku, o petoj sezoni zabavno – humorističkog programa "Parovi" se uveliko priča!

Tako se Ana Spasojević koja se već oprobala kao učesnica u prethodnim sezonama "Parova" i "Maldiva" odala na Fejsbuku postavivši logo rijalitija. Svi su aludirali da peta sezona uskoro počinje, no kao što smo naveli, to su samo nagađanja.

Još jedna potencijalna učesnica predstavila se javnosti, a to je najmlađa starleta u Srbiji Sandra Pavlović poznatija kao Meduza. Devojka iz Zrenjanina koja je javnosti postala poznata po svom neznanju i nepoznavanju opšte kulture, toliko je željna slave i uspeha da očigledno smatra da su "Parovi" put do tako.

A da li će tako biti, saznaćete uskoro.

Happytv.rs
Foto: Foto: Facebook/Anna Spasojevic, Sandra Pavlovic – Meduza

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter