Izvor:
29.09.2016 u 01:15
0

DA LI ĆE JOJ OPROSTITI? Dalila napravila KOBNU GREŠKU zbog koje će SKUPO PLATITI!

Dalila Mujić i Mladen Vuletić se ne razdvajaju otkad su napustili Srbiju i otišli u Podgoricu. Njih dvoje svuda idu zajedno, ali izgleda da Mujićeva ne želi svom dečku da pravi društvo dok je u teretani.

Dok on oblikuje svoje, kako Dalila kaže, savršeno telo, ona je u kafiću, ispija sokove i čeka svog dragog. Bivša učesnica je objavila fotografiju, ali fanovi su skenuli pažnju na nešto sasvim drugo.

Radi se o tome da je Dalila napravila pravopisnu grešku i napisala:

– Beba u teretani, a ja uživam sama na kafici i sokiću,dok ga čekam da završi trening i oblikuje svoje savršeno tijelo. Ja ostajem debela zauvijek jer niko ne može da odoli ovim napiTcima – napisala je ona. Da li će joj fanovi oprostiti jer joj se omaklo, videćemo.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Dalila Mujić

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter