Izvor:
01.09.2016 u 03:45
0

ZMAJA ZADESILA NESREĆA: Ilija Grahovac ostao bez…

Popularni učesnik "Parova", Zmaj od Šipova posle ​završetka rijalitija putovao je po Srbiji i Republici Srpskoj i družio se sa ljudima, a verni obožavaoci trudili su se da ga prate putem interneta i objavljuju njegove fotografije i video snimke.

Ipak, došlo je i do ljutnje, te su juče objavili svom miljeniku preteću poruku u kojoj su mu poručili da će početi da ga bojkotuju. Ta je poruka ubrzo izbrisana, a usledili su novi postovi u kojima administratori stranice "Ilija Grahovac, Zmaj od Šipova" pojašnjavaju zašto su ljuti.

Oni Zmaju zameraju to što se ne pojavljuje više u javnosti iako je javna ličnost, i smatraju da je pogrešno što je poverovao pojedinim ljudima koji su ga ubedili da ne dođe u emisiju "Upoznajte Parove".

Mi 24 sata skupljamo građu i informacije da bi postavljali na grupe, a Zmaj se opredelio za nekoliko osoba, posećuje ih po kućama, i tako beži od nas, fanova, i javnosti. Zmaj mora da shvati da je javna ličnost i da mora da promoviše sebe putem medija i novina – napisali su oni. Celu poruku možete pročitati u njihovom postu sa Fejsbuka:

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Ilija Grahovac Zmaj od Šipova

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter