Izvor:
17.12.2017 u 14:25
0

TRAGEDIJA U ČILEU: Troje stradalo zbog bujice blata!

Najmanje tri osobe su poginule, a 15 se vodi kao nestalo, nakon što je bujica blata u subotu prošla kroz malo selo u blizini popularnog nacionalnog parka na jugu Čilea, saopštili su zvaničnici.

Na video-snimku, koji je napravila čileanska policija iz helikoptera, vidi se da se veliki deo udaljenog grada Vilja Santa Lusija, u blizini Čaitena u priobalnom delu Pantagonije, nalazi pod blatom dok je klizište probilo niz poplavljenu rečnu dolinu.

Prema navodima zvaničnika, u nesreću su stradale dve Čileanke i jedan muškarac, turista, čije ime i državljanstvo nisu otrkiveni, prenosi Rojters.

Spasioci nastavljaju potragu kroz ruševine za najmanje još 15 osonba.

U bujici blata su, takođe, uništene škole, nekoliko domova i puteva, kao i centar za glasanje uoči predsedničkih izbora koji se sutra održavaju u toj zemlji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter