Izvor:
04.12.2016 u 04:24
0

KUĆA STRAVE I UŽASA: Baka na tavanu pronašla mumificirano telo unuka, nestalog pre dve godine! (VIDEO)

Zanobija Ričmond pronašla je na tavanu mumificirano telo svog unuka dve godine posle njegovog nestanka.

Dakuajn Rodžers (21) iz grada Iri u Pensilvaniji poslednji put je viđen živ u novembru 2014. godine. Nije se pojavio na poslu, a njegov mobilni telefon, novčanik i naočare su pronađeni u kući njegove bake.

Pre nego što je nestao na Fejsbuku je napisao: "Baš me je poterao maler ovih dana". Tada, organizovane su mnoge potrage i mnogi lokalci su ga tražili.

Pre neki dan, Zanobija je čula neobičnu buku na tavanu.Kada je otišla da proveri o čemu se radi, njegovo telo je propalo kroz vrata.

Dakuajnova majka je izjavila da jednostavno nikad nisu proveravali tavan jer su verovali da je negde otišao bez pozdrava.

Policija smatra da se radi o samoubistvu.

Metro
Foto: Youtoube Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter