Izvor:
23.10.2016 u 16:14
0

PROTEST BESNIH POLICAJACA: Pacovi su nam po stanicama, imamo zastarelu opremu…

Policajci u Francuskoj su šestu noć zaredom protestovali zbog loših uslova rada, žaleći se između ostalog na prisustvo pacova u policijskim stanicama i zastarelu opremu, a sa tim zahtevima su se noćas okupili u Parizu, ali i u Strazburu i Nansiju, javljaju danas francuski mediji.

Oko 100 policajaca okupilo se sinoć posle 21:00 sati na Trgu Republike u francuskoj prestonici, gde su, takođe, odali poštu žrtvama terorističkih napada izvedenih 13. novembra, navodi francuska televizija BFM.

Policajci traže razgovore sa vladom, nezavisno od sindikata, a među sloganima koji su se čuli tokom sinoćnog protesta bio je i poziv na ostavku ministra unutrašnjih poslova Bernara Kazneva i generalnog direktora nacionalne policije Žan-Mark Falkona.

Istovremeno, više od 150 policajaca okupilo se u Strazburu i Nansiju, takođe sa pritužbama na loše stanje vozila kojima raspolažu i nekvalitetne pancir prsluke.

Tanjug
Foto: Twitter/MailOnline

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter