Izvor:
16.10.2017 u 03:03
0

Vučić: Politika nezavisne Srbije, stranci neće odlučivati!

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je suština politike za koju se zalaže nezavisna Srbija i da dok je on na njenom čelu, neće dozvoliti da se u to mešaju stranci.

"Suština politike za koju se zalažem je nezavisna Srbija. Nezavisna ne samo u svojim granicama već pre svega u odlučivanju i brizi za svoj narod. Ako to neko ne može da razume, onda je to njegov problem. Neka svi znaju: vodićemo jedinstvenu – srpsku politiku, u koju se stranci neće mešati dok sam ja na čelu države!", rekao je Vučić u intervjuu za sutrašnje izdanje Večernjih novosti.

Upitan da prokomentariše da li se ambasador SAD u Beogradu Kajl Skot, javnim prekorom ministra odbrane Aleksandra Vulina, direktno umešao u unutrašnje stvari Srbije, Vučić je kazao da ne misli i da je ceo slučaj podignut na mnogo viši nivo.

"To je podignuto na mnogo viši nivo nego što zaslužuje. Skot ništa posebno novo nije rekao. To su njegovi poznati stavovi. Ali u našoj zemlji stranci neće voditi politiku", rekao je Vučić.

Happytv.rs/Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter