Izvor:
25.05.2017 u 18:30
0

ŠOKANTAN OBRT U ISTRAZI UBISTVA PEVAČICE: Misteriozni biciklista sa nasipa u Borči član porodice Marjanović?

Novi detalji iz istrage ubistva pevačice Jelene Marjanović pokazali su da je misteriozni biciklista sa nasipa u stvari član porodice Marjanović.

Misteriozni biciklista kog su sigurnosne kamere snimile na nasipu Crvenka u Borči 2. aprila 2016. godine, u vreme ubistva pevačice Jelene Marjanović (33), po konstituciji odgovara jednom muškom članu porodice Marjanović, saznaje Kurir.

Prema rečima našeg dobro obaveštenog izvora, policija je uspela da izoštri snimke sa kamera i sad se radi na upoređivanju te osobe s Marjanovićima.

Mutan snimak

– Kamera iz autobusa GSP snimila je čoveka na biciklu koji je u vreme ubistva pevačice prošao nasipom. Snimak je bio loše rezolucije, pa je trebalo vremena da se „očisti“. Biciklista sa snimka na sebi je imao plavičasto-sivkastu odeću i navučenu kapuljaču, a nakon što je video-materijal izoštren, na njemu se mogla videti i građa te osobe, što je omogućilo upoređivanje – objašnjava naš izvor.

Stručnjaci su specijalnim veštačenjem, upoređujući visinu, oblik tela, obim glave, uhranjenost, ali i pokrete muškarca sa snimka, došli do zapažanja da bi jedan muškarac iz porodice brutalno ubijene Jelene mogao da odgovara tom opisu.

– Biciklista sa snimka se, između ostalog, upoređuje i sa svim muškim članovima porodice Marjanović. To su Zoran Marjanović, suprug pokojne Jelene, svekar Vladimir, dever Miloš i pastorak Uroš. Zasad se samo Uroš može isključiti kao osoba koja je kritičnog dana vozila nasipom – kaže izvor Kurira upućen u slučaj.

Pomogao ubici?

Veruje se da biciklista nije ubica.

Na osnovu do sada prikupljenih tragova, biciklista je navodno pomagao ubici da prikrije tragove, a ne isključuje se ni mogućnost da je pomogao u bacanju Jeleninog tela u kanal – dodao je izvor.

Policija je uzela snimke sa tri sigurnosne kamere koje su obuhvatile nasip. Jedna kamera se nalazi na kući porodice Jahović, druga na prodavnici, a treća je kamera na gradskom autobusm. Na snimku iz autobusa uočen je čovek na biciklu koji je u vreme ubistva vozio nasipom, ali snimak je bio toliko mutan da je pre izoštravanja bio maltene neupotrebljiv.

– Na snimcima se pojavljuje osam osoba. Policija je uspela da identifikuje sedmoro, dok je samo identitet bicikliste ostao nepoznat jer mu se ne vidi lice. Još na početku istrage je utvrđeno da sedam identifikovanih nemaju veze sa ubistvom – podseća naš izvor i dodaje:

Ako se otkrije ko je biciklista, to bi mogao da bude krunski dokaz – objašnjava sagovornik.

Zoran Marjanović kaže za Kurir da u naselju Crvenka kod Borče skoro svaka kuća ima bicikl.

Imamo i mi bicikle, i mala Jana ga vozi. Mnogo ljudi ga koristi, moji sugrađani idu na posao, pijacu, u prodavnicu. Tog kobnog 2. aprila, kad se dogodila tragedija, svi koje poznajem, od ukućana do prijatelja, vozili su se kolima – kaže Marjanović.

Izvor: Kurir
Foto: Twitter/VOLIMPODGORICU

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter