Izvor:
30.12.2016 u 00:20
0

Vučić otkrio: Stranci uložili 8,1 milion evra u kampanju za Savamalu! (foto)

Pojedine strane zemlje uložile su 8,1 milion evra u kampanju za slučaj Savamala, izjavio je večeras premijer Aleksandar Vučić, dodajući da taj slučaj doživljava kao političku temu i pitanje.

Na pitanje ko je naredio policiji da te noći ne izađe na teren, Vučić je odgovorio da je uveren da će nadležni organi dati svoj sud, ali je istakao da postoji bezbroj važnijih slučajeva i bezbroj grešaka koje je počinio i on, ali da to nije u fokusu, već je Savamala izabrana kao tema za svakodnevni politički pritisak na vladu.

Vučić je na godišnjoj konferenciji za novinare naveo da su pojedine strane zemlje uložile 8,1 milion evra u kampanju samo za slučaj Savamale kroz medijske kuće i nevladine organizacije.

– To je pre svega bilo usmereno protiv mene i vlade, a ne potencijalnog krivca. Moram da priznam da se dobro držimo, imajući u vidu koliko novca je bačeno na gluposti, bolje bi im bilo da su to ostavili u nekom šoping centru – rekao je Vučić.

Tanjug
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter