Izvor:
05.05.2016 u 21:30
0

NOVA PRAVILA: Hosteli u zgradama samo uz dogovor sa stanarima

hostel

Odluka o nekategorizovanom smeštaju u stambenim zgradama, kojom je otvaranje hostela moguće samo uz saglasnost skupštine stanara, počinje da se primenjuje od sutra, 6. maja, saopštila je gradska Uprava.

Gradski menadžer Goran Vesić ocenio je da je do sada u toj oblasti vladao haos, jer su se hosteli otvarali uglavnom u stambenim zgradama, bez pravila.

– Stupanjem na snagu ove odluke ispunili smo obećanje građanima koji žive u stambenim zgradama u užem centru grada, pre svih na opštinama Stari grad, Savski venac i Vračar, koji su se najviše žalili – rekao je.

Od sutra, hosteli će morati da ispune određena pravila da bi mogli biti otvoren u stambenoj zgradi, a najvažnije od njih je posedovanje ugovora sa skupštinom stanara kojim se regulišu prava i obaveze.

Vesić je dodao i da postojeći hosteli u stambenim zgradama imaju rok do kraja godine da obezbede saglasnost skupštine stanara, navodi se u saopštenju.

Izvor: Beta
Foto: Wikipedia

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter