Izvor:
26.02.2017 u 18:59
0

NADAL SE UPLAŠIO NOLETA: Sreća što neću igrati s njim pre polufinala ili finala!

Đoković je fantastičan igrač. Za mene je sreća što neću moći s njim da se sretnem pre polufinala ili finala, rekao je španski teniser Rafael Nadal.

Srpski teniser Novak Đoković je u poslednjem trenutku odlučio da prekine odmor i zatražio specijalnu pozivnicu od organizatora turnira u Akapulku.

Meksikanci su naravno izašli u susret do juče prvom igraču sveta, ali to se nije svidelo Rafaelu Nadalu. Španac je razočaran, što će možda imati za rivala Đokovića.

Novakov dolazak je loša vest za sve nas igrače, iz prostog razloga što je fantastičan igrač! Za mene je sreća što neću moći s njim da se sretnem pre polufinala ili finala, rekao je Nadal, a onda se osvrnuo i na priču o povratku na prvo mesto ATP liste.

U ovim godinama nemam to opterećenje da moram da budem broj 1. Ako budem fantastičan na terenu, to će se desiti samo od sebe, ali ne pada mi na pamet da kao kada sam imao 22-23 godine pravim sebi kalendar takmičenja tako da bih postao prvi na svetuzaključio je Nadal.

Izvor: Novosti
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter