Izvor:
23.10.2016 u 20:53
0

KREĆE POBEDNIČKA SERIJA: Novak ponovo nosi krst sa Hilandara

Podigla se velika prašina u prethodnih nedelju dana zbog odluke Novaka Đokovića da oko vrata nosi poludragi kamen ametist, umesto krsta sa Hilandara. Ametista više nema, što potvrđuju nove fotografije.

Mnogi navijači su na društvenim mrežama komentarisali kako je Novak u Šangaju nosio ametist umesto pravoslavnog krsta, a kako se to poklopilo sa slabijim partijama, počele su da kolaju i raznorazne teorije.

Ispostavilo se da je u pitanju Novakov trenutni hir, Novak se sa suprugom Jelenom i sinom Stefanom zabavljao noseći krst, a onda je otišao i na trčanje.

Telegraf.rs
Foto: Twitter/rolandgarros

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter