Izvor:
27.06.2016 u 18:38
0

ZLATNI DELFINI STIGLI U BEOGRAD: Sledi lov na jedino zlato koje nedostaje, ali nećemo euforiju pred Rio

Najbolji vaterpolisti Srbije stigli su danas u Beograd iz Kine gde su četvrti put uzastopno osvojili trofej u Svetskoj ligi i poručili da ne žele euforiju uoci Olimpijskih igara u Riju i "napad" na jedino zlato koje im nedostaje. Srbija je juče u finalu savladala SAD 10:6.

Teško je donositi zaključke jer je pripremni period pred OI. Bilo je teško, za šest dana isto toliko utakmica, drugačija klima.. Tek nas čeka najteži deo i idemo u Rio sa najvećim mogućim željama – rekao je Filipović novinarima odmah nakon dolaska iz Kine na aerodrom Nikola Tesla.

Filipović ističe da timu nije potreban dodatan pritisak i pompa pred jedino takmičenje na kojem sadašnjoj generaciji nedostaje zlato.

– Bez ikakve euforije nastavljamo dalje, nije nam potrebna prevelika medijska pažnja. Reprezentacija SAD najviše je napredovala, rastu u formi, iako se u finalu to nije videlo. Možda je došlo do umora, verujem da će imati važnu ulogu u Riju – poručio je jedan od najboljih vaterpolista sveta.

Kapiten Živko Gocić rekao je da je reprezentacija još gladna zlatnih medalja.

– Navikli smo ljude u Srbiji za uspehe, ali mi se tako ne osećamo. Imali smo super provere u Kini, ali ne verujem da će biti ovolika razlika u Riju, već žestoka i velika borba – poručio je Gocić.

Gocić je pohvalio mlađe saigrače i dodao da su ponašanjem i igrom opravdali poverenje. Srpske vaterpoliste ispred Saveza dočekali su predsednik Milorad Krivokapić i Darko Udovičić.

Tanjug
Foto: Twitter/RTV BN

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter