Izvor:
26.03.2017 u 13:39
0

SRBIJA DO INDIJANAPOLISA: Pogledajte poruku kojom su Srbi oduševili Nikolu Jokića! (video)

Srpski košarkaš Nikola Jokić novim "dabl-dabl" učinkom predvodio je u noći između petka i subote Denver do pobede protiv Indijane u gostima sa 125:117.

Jokić je sa 30 poena, 17 skokova i pet asistencija predvodio Denver do 35. pobede, što ovu ekipu drži na poziciji koja vodi u plej-of.

Denver je sada na osmoj poziciji Zapadne konferencije sa 35 pobeda i 37 poraza, dok je Indijana sedma na Istoku sa 36 trijumfa iz 71. utakmice.

Po završetku utakmice, u trenutku dok je davao izjavu za medije, Jokića je privukla parola sa tribina. Na ćirilici je srpski navijač napisao: "U tem Somboru… Odžaci uz Jokaru."

Na pitanje novinara, šta piše na transparentu, Jokić je odgovorio:

"To su reči pesme koju pevam hiljadu puta dnevno, a dole je ime grada koji je blizu Sombora".

Kurir
Foto: Youtube/Printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter