Izvor:
23.07.2016 u 03:25
0

IZJEDNAČENI NA STARTU SUPERLIGE: Zvezda i Napredak remizirali!

Fudbaleri Crvene zvezde i Napretka remizirali su 2:2 (0:1) na premijeri nove sezone Superlige Srbije.

Napredak je na stadionu Rajko Mitić imao dva gola prednosti preko Marka Gobeljića u 42. i Alekse Vukanovića u 47, ali je branilac titule stigao do remija pogocima Srđana Plavšića u 60. i Predraga Sikimića u 81. minutu.

Damijen Le Talek i Ugo Vijeira imali dva velike šanse u finišu za potpuni preokret, ali su zamalo bili neprecizni. Na drugoj strani Kruševljani su u sledećem napadu propustili da kazne i odnesu tri velika boda.

Izabranici Miodraga Božovića još jednu nisu briljirali na početku sezone i sa velikom strepnjom očekuju prvi duel sa Ludogorecom u Razgradu u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Tanjug
Foto: Facebook/FK Crvena zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter