Izvor:
17.12.2017 u 06:49
0

Real opet prvak sveta: Ronaldo doneo pobedu protiv Gremija!

Real je, očekivano, savladao Gremio u finalu Svetskog klupskog prvenstva sa 1:0 i domogao se svoje treće titule otkako se ovo takmičenje igra po sadašnjem formatu.

Čovek odluke bio je, a ko će drugi, Kristijano Ronaldo, koji je preciznim udarcem iz slobodnjaka u 53. minutu majstorski matirao golmana Grohea i podario Madriđanima novi naslov fudbalskog šampiona sveta.

Nema šta mnogo da se priča o ovom finalu. Od prvog do poslednjeg minuta na terenu je postojao samo jedan tim – Real, a podatak da su za celu utakmicu brazilski fudbaleri uputili svega jedan šut i to van okvira gola dovoljno govori o inferiornosti ekipe iz Porto Alegrea.

Ronaldo je besprekorno dirigovao Zidanovim orkestrom, koji je osvojio trofej bez ispaljenog metka, a sačuvao je snagu i za finiš godine i obaveze u Primeri. Uz ova tri trofeja koje je osvajao i 2014. i 2016. godine, madridski tim ima i tri titule pobednika Interkontinentalnog kupa što ga čini najtrofejnijim klubom na planeti.

Happytv.rs/Mozzartsport
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter