Izvor:
27.06.2016 u 19:33
0

I DALJE ĆE ČUVATI MREŽU CRVENO- BELIH: Kahriman produžio ugovor sa Zvezdom do 2018. godine

Golman Crvene zvezde Damir Kahriman potpisao je novi dvogodišnji ugovor, saopšteno je na zvaničnom sajtu šampiona Srbije. Tokom karijere 31-godišnji čuvar mreže, nastupao je za Slobodu iz Užica, Javor iz Ivanjice, Zemun, Vojvodinu, Konjaspor, Rad i Tavriju, pre nego što je 2014. stigao u Crvenu zvezdu.

Na obostrano zadovoljstvo danas je potpisan novi ugovor. Srecan sam što ću i u narednom periodu braniti boje Crvene zvezde. Ovde mi je jako lepo, a nadam se da će naredna sezona biti istorijska i da ćemo uspeti da se plasiramo u evropska takmičenja – rekao je srpski reprezentativac za sajt kluba.

Za beogradski klub do sada je skupio 37 nastupa, a prošle sezone osvojio je titulu šampiona Srbije i bio proglašen za najboljeg golmana Superlige.

Tanjug
Foto: Twitter/FK Crvena Zvezda

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter