Izvor:
23.07.2017 u 14:58
0

Kolarov tri godine u Romi: ŽELIM SAMO POBEDE!

Srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov zvanično je postao fudbaler Rome sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor, objavio je italijanski klub.

Kolarov se posle sedam godina u Mančester Sitiju vratio u Rim, gde je nastupao za Lacio, ali sada u redove ljutog rivala, u transferu vrednom pet miliona evra.

"Veoma sam srećan što sam došao u Romu, daću 100 odsto svojih mogućnosti. Ciljevi su jasni, samo pobede", rekao je Kolarov za klupski sajt.

Zadovoljstvo zbog dolaska Kolarova na Olimpiko izrazio je sportski direktor Monći na čije insistiranje je stigao levonogi srpski bek.

"Aleksandar ima veliko iskustvo i odmah će biti od velike pomoći ekipi, na terenu i van njega. Zahvalio bih mu na velikoj želji koju je pokazao da dođe kod nas", poručio je Monći.

Za sedam godina u Sitiju osvojio je dve titule u Premijer ligi, dva Liga kupa, FA kup i Komjuniti šild, a odigrao je 243 utakmice i postigao 21 gol.

Dolazak Kolarova u Romu izazvao je bes kod navijača Lacija, koji su na meču protiv SPAL-a istakli transparent "Kolarov crv".

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter