Izvor:
23.10.2016 u 21:13
0

VUČELIĆ PREDSEDNIK IZ TREĆEG POKUŠAJA: Zamenom delegata dobija dovoljan broj glasova?

Ključne glasove za izbor prvog čoveka Partizana daće najbliži prijatelji ubijenog navijača Aleksandra Stankovića.

Aktuelni predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić sutra bi trebalo da bude izabran na mesto prvog čoveka fudbalskog kluba, a presudne glasove u izbornoj trci daće mu prijatelji nedavno ubijenog navijača Aleksandra Stankovića, poznatijeg kao Sale Mutavi.

Stavove najvatrenijih pristalica u Skupštini kluba iz Humske zastupa pet članova, koji su se dosad izjašnjavali kao neutralni i svoj glas nisu hteli da daju Vučeliću, kao ni predstavniku opozicije Nenadu Bjekoviću. Međutim, Grobari su nedavno promenili svoj pogled na situaciju u klubu i odlučeno je da se podrži kandidat aktuelnog rukovodstva. Upravo zbog toga pre nekoliko dana zamenjen je jedan od delegata iz članova navijača, pa bi predsednik sportskog društva sutra trebalo da dobije svih pet glasova pristalica s južne tribine.

Prema računici rukovodilaca u Humskoj, to bi, uz ostalih 15 promenjenih članova, trebalo da bude dovoljno da se iz trećeg pokušaja izabere novi predsednik Partizana, budući da je prvi put umalo došlo do fizičkog obračuna prisutnih, dok pre nešto više od mesec dana nije bilo dovoljnog broja delegata za legitimno donošenje odluka. Oni veruju da će ovog puta prisutna biti 33 predstavnika Skupštine, čime bi se ispunio kvorum, a Miloradu Vučeliću je za pobedu dovoljno da njih 17 glasa za njega. Iskusni funkcioner bi tako postao 21. predsednik u istoriji crno-belih, a klub bi konačno, nakon gotovo godinu dana od ostavke Zorana Popovića, dobio glavnokomandujućeg.

Kurir.rs
Foto. FK Partizan

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter